Uw aanhangwagen specialist

Onze service

Wij verkopen niet alleen nieuwe aanhangwagens, wij zijn er ook voor al je andere mogelijke vragen.

Heeft je aanhangwagen een herstelling nodig? Of heeft hij een onderhoud of een keuring nodig? Misschien ben je op zoek naar onderdelen of accessoires? Trailersland kan je hiermee helpen. Neem snel contact op met ons.

Herstellingen

Is je aanhangwagen afgekeurd of zijn er gebreken aan je aanhangwagen? Wij voeren de werken uit met professionele kennis over aanhangwagens.

Wat doen wij:

Onderhoud

Tijdig onderhoud aan een aanhangwagen is zeer belangrijk. We zien vaak dat dit wordt uitgesteld. Toch is het verstandig om dit op regelmatige basis te laten gebeuren. Jouw aanhangwagen heeft immers slijtende onderdelen zoals banden, remmen en lagers.

Service / Vragen

Wij verkopen niet alleen nieuwe aanhangwagens, wij zijn er ook wanneer jouw aanhangwagen in de problemen komt.

Heb je nood aan een herstelling, een onderhoud of een aanpassing? Contacteer uw aanhangwagen specialist!

Aanhangwagen onderdelen & accessoires

Aanhangwagen onderdelen of accessoires nodig? Wij kunnen alles voor je leveren. Van vlakzeilen, huiven, tot opzetborden en loofrekken. 
Wij beschikken ook over een ruime voorraad aan stock onderdelen en accessoires. Hebben we het toch niet? Dan bestellen we het voor je!

Uitgebreide stockvoorraad

Wij hebben een ruim aanbod aanhangwagens in STOCK staan, zowel ongeremd als geremd. Blader door ons aanbod of maak een afspraak om ze te komen bekijken in onze showroom.

Keuring

Heb je zelf geen tijd om naar de keuring te gaan met je aanhangwagen? Geen probleem, neem contact met ons op en dan kunnen wij voor jouw met je aanhangwagen naar de keuring gaan. 

Verkoop

Bij ons kan je terecht voor een groot aanbod aan aanhangwagens.
Van 500kg ongeremd alsook 3500kg geremd.

Bijkomende accessoires zijn van topmerken zoals Henra, Knott, Alko, … . Al onze aanhangwagens zijn CE gekeurd en worden verkocht met garantie.