Uw aanhangwagen specialist

gesloten aanhangwagens

Wil jij een gesloten aanhangwagen kopen? Deze is uitstekend te gebruiken voor elke klus waarbij materialen en goederen niet nat of vochtig mogen worden. Het is een zeer gewilde wagen voor professionals doordat hij zo veelzijdig is in te zetten. Beschik over een mobiele werkplaats zodat je altijd je gereedschap bij de hand hebt, vervoer etenswaren op een veilige manier of stal bijvoorbeeld producten uit zonder dat je het risico loopt dat ze beschadigen door invloeden van buitenaf. Bij Trailersland zorgen we voor de beste kwaliteit, zodat iedere gebruiker hiervan kan profiteren.

 

Wij zijn officiële verdeler van SYMA & HENRA, echter kunnen we ook vele andere merken verkopen indien je specifiek een bakwagen van een bepaald merk wil.

Merk: HENRA
MTM
2700kg - 3000kg - 3500kg
Aantal assen
2 - 3
Merk: HENRA
Afmetingen
L 265 - 315 - 365 - 465cm B 138 - 158 - 183cm
MTM
1350kg - 2000kg - 2700kg - 3500kg
Aantal assen
1 - 2 - 3

Wat is een gesloten aanhangwagen?

Een gesloten aanhangwagen is een aanhangwagen met een gesloten opbouw. Voor de opbouw hebben ze diverse materialen, zo kan je een gesloten aanhangwagen hebben met houten wanden (meestal is dit bij de standaard & goedkopere GB wagens) of je kan er ook voor kiezen om een schuim/polyester (25mm dik) te nemen, dit heeft als voordeel dat de levensduur veel langer is, je leeggewicht lager is en dat deze ook beter tegen de vrieskou & condenseren kunnen!

Voor professionelen en particulieren.

Een gesloten aanhangwagen is zowel voor de professionelen als de particulieren eindgebruikers interessant.