Uw aanhangwagen specialist

plateauwagens

Een plateau aanhanger moet niet alleen praktisch zijn, maar vooral ook sterk. Bij het kopen van een plateau aanhangwagen is het dus erg belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. De plateauwagens van Trailersland zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een plateau aanhangwagen kopen bij Trailersland geeft u de zekerheid van een kwalitatieve & betrouwbare plateauwagen. Ruime keuzes en direct uit voorraad leverbaar. Wenst u liever een plateauwagen tweedehands? Regelmatig worden er bij ons plateau aanhangwagens ingeruild, deze vindt u terug op de 2dehands pagina.

Plateauwagens zijn verkrijgbaar in volgende uitvoeringen

  • ENKEL-as
  • TANDEM-as
  • TRIDEM-as

STOCK

Wij hebben altijd enkele modellen op stock (direct leverbaar), indien je interesse hebt in een plateauwagen die we niet hebben staan, dan kunnen we deze alsnog snel leveren!

Merk: HENRA
Afmetingen
L 255 - 290 - 325cm B 150 - 170cm
MTM
750kg - 1350kg - 2000kg
Aantal assen
1 - 2
Merk: SYMA
Afmetingen
diverse afmetingen
Aantal assen
1 of 2

Wat is een plateauaanhangwagen?

De plateauwagen is te herkennen aan de wielen die zich onder de laadvloer bevinden. Dit in tegenstelling tot een bakwagen waarbij de wielen naast de laadvloer zitten. Het voordeel van plateau aanhangwagens ten opzichte van een bakwagen is daarom ook het grote laadoppervlak.

De plateau aanhangwagen is daarom gemakkelijk te laden met een heftruck, mede door de zijwanden die neerklapbaar zijn. De plateauwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van zware en grote goederen en daarom wordt de plateauwagen veel gebruikt door bouwbedrijven en tuinaannemers.

Voor professionelen en particulieren.

Een  plateauwagen is zowel voor de professionelen als de particulieren eindgebruikers interessant.